live info

A Live Info International Magyarország meghatározó online technológiai vállalkozása, 2013-tól jelentős, Európai Uniós és hazai befektetői hátérrel.

A cég alaptevékenysége az online videó tartalmak professzionális kezelésén alapul. Megoldásai lehetővé teszik a médiatulajok és tartalomszolgáltatók számára, hogy online videó tartalmaikat professzionális módon, egy élvonalbeli nemzetközi felhő alapú videó kiszolgáló rendszer biztonságával kezeljék, akár élő közvetítéseket terjesszenek több százezer ember számára egyidejűleg weboldalaikon, a videókban futó hirdetéseket akkreditált mérési rendszerek mérjék. A Live Info International mindezt a világ vezető B2B video CRM cégének, a New York-i tőzsdén jegyzett Brightcove regionális Solution Partnereként kínálja: ezt használja a New York Times, a Channel4, az ITV, a Virgin Media Television, a Guardian, a Sun, a Times, a Zeit,

A Live Info International emellett egy egyedi hirdetési hálózatot is üzemeltet (LIVINE), Magyarország 35 ismert weboldalán láthatóak a cégünk által képviselt nemzetközi hírügynökség exkluzív, minőségi híranyagai, melyekbe hirdetéseinket partnerünk az Evomedia értékesíti.

2013-tól a Live Info International közép kelet európai terjeszkedésbe kezdett, szolgáltatásait a CEE régióra terjeszti ki. Első állomásunk Lengyelország.

Hatékony, minimalista, igazi technológiai startup struktúrában dolgozunk, szakembereink sok éves tartalomszolgáltatói, fejlesztői, illetve médiaügynökségi, médiatulajdonosi háttérrel rendelkeznek.